24 juli 2022

Skryt


 Den här bilden har jag lånat från Mostphotos - därför är den märkt. Det är egentligen inget "tjyvlån"  för det är min egen bild. Fotade den redan 2009. Är så stolt och glad och lite förvånad, för den har många köpt sen dess (som fil). Undrar förstås var de hamnar, hoppas att något glassigt - glansigt? -  magasin har publicerat den, typ Lantliv - där skulle den väl platsa. Inte säkert att de "kommer ut".  Bara en bild jag sålt har jag råkat se, "Siljan" i ett Länsstyrelsen- Dalarna-tryck.  


Den här bilden toppar min försäljningslista!! SKRYT!  Tro inte att det är enormt många bilder jag sålt! Ville bara peppa mig själv lite - känns lite smådeppigt . Hjälpte inte att skryta tyvärr. Jag kanske ska gå ut lite och försöka njuta av att jag är med här i alla fall "i denna ljuva sommartid". 

Hittar du någon av dessa foton nånstans - låt mig veta!4 kommentarer:

Elisabet. sa...

Så roligt för dig! Men inte ser jag några märken inte? Eller dom här kanske är dina som du inte sänt dit?

Monica sa...

Åh vilken härlig bild med kaffe, blommor och kakor. Är det engelskt porslin månntro?
Och så fåren på det. Tror nästan jag är i Storbritannien, älskade somrarna där, ja alla årstider.
Och det planeras stort kalas där jag ska bidra med kakorna till kaffet och fick nu en idé att baka syltkakan bl a. Tänkt att de kan bli kladdiga i sommarvärmen men kan ju bara ha en liten klick i mitten som på ditt foto. Vilken sommarkänsla fotona ger. Helt underbara!

lifeblog sa...

Tack snälla, ni är då för gulliga som hittar min gamla blogg - som jag inte hittar själv - ibland....

lifeblog sa...

PS Sen sist har jag fått sälja ytterligare "Sommarfika"... kul!