XX

Se fliken Mera böcker - där har jag det senaste jag läst, delar av det i alla fall!!

 BOKTIPS - November 2010  - Anna Jansson "Drömmen förde dej vilse" - om kriminsp Maria Wern vid Gotlands-
polisen - håller fortfarande - helt enkelt bra! Och på onsdagar i TV4! Snart!
 Torgny Lindgren "Minnen" Naturligtvis tycker jag om den! Längtar också att höra hans egna uppläsning - vill ju ha cd-boken! (Även om man hör hans röst ...)
 Blev också förvånad - eller kanske inte - T L är ju T L - över att i ett kapitel han så lätt beskrev denne kufiske Stig Cederholm ("Åsa-Nisses pappa") och i ett huj åkte jag  minst 25 år tillbaka i tiden. Vi som arbetade på Silverhatten Hotell i Arjeplog minns honom  - och precis som T L beskriver!!!


            Håkan Östlundh är en ganska ny bekantskap - men kom ihåg honom!! Jag spår honom stor framgång !! Den här "Jag ska fånga en ängel" ingår inte i serien om Fredrik Broman vid Gotlandspolisen (Gotland igen - snart är det som Midsomer!) Läs nu den serien: Släke, Dykaren, Terror och Blot och nästa heter "Inkräktaren"
"Jag ska fånga en ängel" är såå bra också!
                    Den här köar jag på  - återkommer alltså!
 Karin Edvall "Vinkelgatan 53"
Absolut läsvärd! OBS ingen deckare!  Spännande (!) att följa dessa öden.....
  Tyvärr - jag fann den bra omständlig ...... svårläst - kanske jag ej var på humör för den? Läser jag för många lättlästa deckare? Klarar jag inte en "vanlig roman"????
Helena uppfyller en gammal dröm när hon och hennes man köper en liten gård i Norrland för att driva hotell. Men äktenskapet knakar i fogarna och snart är skilsmässan ett faktum. Kvar står Helena med hotellet, en förlorad tillvaro och en olycklig ton…

tyckte så mycket om den ...... 

                                         Den döende detektiven  - Leif G W Persson -   riktigt bra!

Inga kommentarer: