12 mars 2022

Längtan

Längtan till vår....  Längtar till vår. Bilder från i början av maj ett år för några år sedan. Då allt var bra. Ingen Corona och inget krig i Europa. Och Roland fanns kvar - vi kunde planera tillsammans - stort och smått.

Nu är det många tårar. Och hela världen önskar att Putin och hans anhang var borta - tänk att få skicka dem ut i rymden för evigheters tid. In i ett s k svart hål kanske? Och hela världen önskar - och inte tycks den tankens kraft verka....men nog kommer vårblommorna och träden ska knoppas i år också?

Jo! Skrivarkursen pågår. Just nu har jag krånglat till det för mig med något jag inte vet om jag ror iland. Personer, platser, händelser som ska vävas ihop. Skönt att skingra tankarna i den verklighetsflykt som kursen ger.  Tackar min smarta tv för you tube där jag kan göra reserarch! T ex åka med på turer i Nord-Norge. 

Lef väl 

2 kommentarer:

Monica sa...

Det där svarta hålet vore något.
Visst tycks det som livet bara blir värre och värre men kanske det kan vända till något bättre? Vi lever på hoppet så länge och lever medan vi lever. Vårblommor vore underbart men väldigt sällsynta ännu. Så segt i år och is och snö ännu även i Stockholmsområdet.
Ha det så bra med skrivarkursen, lite hopp och spänning även om verkligheten överträffar precis all fantasi.

lifeblog sa...

Tack för att du skrev så fint till mig. Hoppet är det sista ....