24 mars 2017

SorgOm en vecka har begravningen varit.............. 

Första tiden i chock och sorg - han kommer väl in genom dörren snart!
Jag tog nästan en timme i taget.
Sedan är det dag för dag. Törs inte tänka framåt. Måste tvinga mig att ta en sak i taget.Inte börja grunna. Hur ska det gå? I morse då jag satte på radion spelades "Det ordnar sig" Bo Kaspers.
 ( Ja, det sa Roland ofta "Det ordnar sig" ........)

Hälsningar från en som är halv. Sköt om dig och de dina........ din andra halva kan faktiskt dö mitt i livet - i steget.


7 kommentarer:

Ina sa...

Vi tänker på Dig. Kram

Inger sa...


Förstod direkt när jag läste dina ord på Facebook att något förfärligt hänt. Fyra väldigt vackra rader som säger allt ... och jag kan bara beklaga och skicka dig varma kramar genom rymden.

Jag hoppas vi ses snart/kram Inger

Anonym sa...

Ina: Kram tillbaka
Inger; Tack och vi ses.... kram

Pettas sa...

Styrka! Ord har jag inte på annat sätt. Önskar allt gott!

Anonym sa...

TACK!

Monet sa...

Känner så med dig. Lever själv med både oron för och vetskapen om att det kan hända mig också. Ord finns ju inte för din smärta men jag skickar från min egen sjuksäng en varm kram till dig frånProvence.

Theresa williams sa...

Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom, men jag är den typ som aldrig trodde att jag stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att referera honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskastern som hjälpt mig med mitt eget problem. email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

1) kärleksspell
2) Lost Love Spells
3) Skilsmässa Spells
4) Äktenskapsstavar
5) bindande stavning
6) Breakup Spells
7) Förvisa en tidigare älskare
8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
9) vill tillfredsställa din älskare
Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
genom {drogunduspellcaster@gmail.com}