5 november 2015

Dags för ett livsteckenNågot litet höstpynt igen - innan julpyntet slår till! Förgänglighetens pyssel - nå, det finns kvar i fil-form!

Ja, här är jag tillbaka  och jag har bytt bloggfärger  - det här stämmer nog - jag är verkligen inne i hantverkstänk och pyssel just nu .......

Jag läste någonstans att pensionärer  lever som de gjorde åren "innan de blev - tvungna ! - att bli vuxna -(med  arbete och familj och den " svängen" ...)  man roar sig och gör vad man vill och gör  vad man tyckte om att göra i ungdomen ... Nå, det där är väl en sanning med modifikation men ...
såg förresten  några vuxna som byggde med lego, men de var inte pensionärer  förresten - när uppfanns lego förresten?? Inte fanns det då jag växte upp? Eller? (Jag hade ju fullt upp med pop och ELVIS .)
Nu har det ju tillkommit så mycket roligt i och med att vi lever i den datoriserade världen. Jag har ägnat en del tid åt att utforska och lära mig iPaden jag köpte tidigare i höst. Roligt! (Tycker jag)
Och dess appar som Pinterest .... och Houzz.

Hör ni - vilken höst vi har haft!! Härliga klara dagar - hela oktober och början av november - men igår em och idag: dimma och dis.Gråkallt.  Morgonen var så vacker - åkte idag  till Falun och såg dimmor över nejderna - trolskt!
Besökte också  Borlänge katthem  - och vi tingade en katt  - den fanns i ett jourhem, en liten kattungetjej, som heter Ina ........  vi har ej sett den! Vet att den är svart och vit.  Den var upphittad i Nås och vilka underbara människor som skaffade den till katthemmet! Katthemmet behöver  nya lokaler - det här är utdömt, jo, det luktade mögel. Hoppas verkligen att de får något nytt - kommunen engagerar sig visst - som tur är. Ja, det blir spännande att hämta den till veckan då den är vaccinerad och klar.

Ha det gott. Nu måste jag kolla hur det här inlägget blev.............
1 kommentar:

Elisabet. sa...

Och det blev förstås hur bra som helst! Lycka till med lillkissen!