Böcker jag läst ...

Böcker ...

28 december 2023

Insnöad


 Ja, så här är det.... snön bara väller ner... Hoppas att ingen behöver vara ute på vägarna nu. Vilken tanke. Så plogbilarna får röja i lugn och ro.... och att inga olyckor inträffar..

Är insnöad - gör mig ingenting! Var ute igår och köpte mera viltfoder och mjölk. Vi klarar oss nu!

Har laddat upp WordFeud - har inte provat det så mycket, ja kanske i begynnelsen. Har spelat två matcher men det går så sakta...menar att det kan ju dröja en timme innan motståndaren lägger sitt ord - och jag lägger direkt... är det någon som vet hur detta fungerar? Finns något för snabbläggare?? Jag vill spela en kort stund och , ganska, fort... går inte avsluta heller... 

Förr i världen - ja för några år sedan - var det tradition att göra skink- och ostpaj av skinkan som var kvar. OCH idag har jag gjort det - tänk!  Ouiche Lorraine ! (Min skinka var på ca 8 hg så...)

Så, tar kompledigt nu - resten av dagen. Ha det så gott nu. 









2 kommentarer:

  1. Så gott med paj! Angående wordfeud och andra quiz, blev jag helt avskräckt sedan jag hade covid. Innan dess spelade jag ofta med en man och vi låg på ungefär samma nivå; hade tämligen bra poäng och efter att jag kom hem, några veckor senare, skulle vi ta upp quizandet igen. Det var hans idé. Det var knappt att jag vågade och det visade sig att min hjärna hade gått ner i något slags viloläge .., det var rent förfärligt och jag drabbades mer eller mindre av PANIK. Har sedan dess aldrig vågat ge mig in i vare sig wordfeud eller något annat. Hu, så hemskt. Hoppas att du hittar någon snabbfingrad spelamrat.

    SvaraRadera
  2. Jag tror jag avstår detta, bättre lägga andra spel för sig själv. Jag har ej registrerad mig på nåt sätt förresten . Var som "okänd gäst", haha. Nä, tiden är för dyrbar för detta!

    SvaraRadera

Tack för att du tog dig tid att skriva!
Jag blir så glad!