17 oktober 2008

Kungen, Nattfåk och jordnötter

Om ni funderar över min signatur - att jag kunnat få den så "Google-lik" - se via min länk Surftips ... där får ni veta hur man gör!

Idag besök i Staden med dess stora kupol. I caféet diskuterades vår kungs talförhet igår, 90% tyckte att hans uttalande i vargdebatten var helt enkelt suveränt, äntligen steg han ner från tronen till det vanliga, förtryckta, folket (i denna fråga i alla fall ...)
Någon kommenterade hans önskan om att få jaga med svärsönerna --men fick det inte att gå ihop, var det inte kungen som var hindret - --ja, sedan blev det inte någon struktur på denna debatt, om det nu varit det, kanske precis som uttalandet av majestätet ....
Under älgjakten pågår trafik- och nykterhetskontroller här på trakten - hur det är på de domäner där kungaföljet bedriver sin s k jakt? (Undrade någon vid bordet intill apropå kungens talförhet)
Ja, det var en trevlig dag i Staden!
Dessutom kom vi på att besöka udda mataffärer, såsom Lidl och någon thailändsk Supermarket. (Handlade bl a en burk oliver och en påse jordnötter! Man ska ju handla närproducerat - eller hur var det?)
Nu är det äntligen dags att få "krypa till kojs" och fortsätta den spännande "Nattfåk" av Johan Theorin! Hualigen! Den blir nog att köpa som cd-bok via bud på Tradera!

Inga kommentarer: